majonez truflowy | marynowane grzyby | szczypior
oliwa koperkowa | karczoch | ogórek | maślanka | kawior z pstrąga
szpik wołowy | foie gras | natka | chutney gruszkowy | imbir
kluski ziemniaczane | seler | marchew | lubczyk
ozory wołowe | crème fraîche | oliwa koperkowa | pestki dyni
ziemniak | por | jacqueline buraczane | salsefia | liście kafiru
purée z kapusty | słonina | kapusta kiszona | ostryga
grzybowy sabayon | borowik | smardz | ziemniak | crème fraîche
wiśnia | rzodkiew arbuzowa | puree z bakłażana | żel wiśniowy | pistacja
pieczarka brunatna | zapiekanka ziemniaczana | boczniak królewski | sos berneński
ser grana | padano | szalotka | czosnek fermentowany
limonka | kardamon
śliwka | piernik | pudding
gruszka | żubrówka | agrest | daktyle
oliwa koperkowa | karczoch | ogórek | maślanka | kawior z pstrąga
DR L FEINHERB RIESLING, Q.B.A. MOSEL, GERMANY
ozory wołowe | crème fraîche | oliwa koperkowa | pestki dyni
BODEGAS AROA LE NATUREL GARNACHA, D.O. NAVARRA, SPAIN
purée z kapusty | słonina | kapusta kiszona | ostryga
ARESTI CHARDONNAY RESERVA, D.O. CASABLANCA VALLEY, CHILE
grzybowy sabayon | por | borowik | ziemniak
FAMIGLIA BIANCHI MALBEC, MENDOZA, ARGENTINA
cydr | agrest | daktyle
BURMESTER SOTTO VOCE RESERVE, D.O. PORTO, PORTUGAL